Töltés...

A tisztaság mindenkinek mást jelent. Ez erősen függ attól, hogy milyen országba, milyen családba születtünk és milyen neveltetést kaptunk. Sok gyermek a takarítást egyfajta kényszernek vagy büntetésnek éli meg, így felnőtt korában is hasonlóan fog gondolkodni, míg más tudja, hogy a rendezett élet alapja a tiszta, higiénikus környezet. Sajnos sokszor a felnőttek sem mutatnak jó példát a mindennapi életben és az üzleti világban sem. Rengeteg közterület rendezetlen, inkább az utcán dobják el a szemetet, vagy a kocsi ablakán, minthogy a kukáig elfáradnának vele. Sajnos világszerte problémát jelent a környezetszennyezés, de talán lassan felismeri az emberiség, hogy ideje változtatni, hiszen rossz irányba tartunk.

A tisztaság fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ha bárhol tisztán és ápoltan jelenünk meg, azonnal pozitív benyomást keltünk, hiszen ez az elvárt és megszokott emberi alapkövetelmény. Mindemellett jó a közérzetünk, felszabadultan érezzük magunkat. Viszont ha izzadtan, piszkosan mutatkozunk valahol, akkor már azonnal elítélnek és kinéznek, továbbá rossz lesz a közérzetünk, kényelmetlenül érezzük magunkat.

Nincs ez másképp az üzleti életben sem.

Ahogy egy meetingen elvárjuk, hogy a másik fél rendezett, tiszta és ápolt legyen -különben nehezkessé válna az üzlet megkötése-, úgy a dolgozók is elvárják, hogy tiszta környezetben dolgozhassanak. Hiszen ha jó a közérzetük, és érzik, hogy törődnek velük, úgy motiváltabbak lesznek és a munkafolyamat is gördülékenyebbé válhat.

Nekünk sokat jelentenek ezek a szavak, mint tisztaság és környezettudatosság. Szeretnénk úgy örömet okozni ügyfeleinknek és dolgozóinak, hogy nem csak kellemes légkört teremtünk az effektív munkához, de óvjuk az egészségüket is.

Cégünk akkor elégedett és boldog, ha Ön is az. Szeretnénk ha ez mindig is így maradna, ezért olyan feltételeket biztosítunk, amelyek garantálják a folyamatos vásárlói elégedettséget:
  • a dolgozókat folyamatosan ellenőrizzük
  • nagyobb létszámú csoportot profi területvezető felügyeli és irányítja
  • precíz, szakképzett emberek dolgoznak
  • titoktartási szerződéssel biztosítjuk együttműködő partnereink, kollégáink megbízhatóságát
  • munkatársainkat következetesen, szigorú követelmények szerint, egészségügyi és erkölcsi viszgálatok mellett választjuk ki
  • folyamatos továbbképzést biztosítunk munkatársainknak
  • környezettudatos eszközöket, tisztítószereket használunk fel
  • emzetközileg is elfogadott irányelvekkel egyetértve óvjuk, megrendelőink és környezetünk egészségét.


Ahhoz, hogy egy ipari területen megfelelő tisztaság legyen, ismernünk kell a gyártás folyamatát, a higiéniai igényeket, munkavédelmi szabályokat és mindazokat a tényezőket, melyek befolyásolják a takarítói munkát. Ennek alapján készítjük el az egyedi takarítási tervet.

Bárhová kiszállunk az országban, mindenhol egyéni felmérés és igények alapján adunk ajánlatot.

Vállalunk napi, heti takarítást és szezonális nagytakarítást is.
Területi igazgató

Az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számomra! Folymatos ellenőrzésekkel és a folymatok optimalizálásával a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtása iránt köteleződtem el.

KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS INGYENES FELMÉRÉST!
AJÁNLATKÉRÉS

Történetünk