Töltés...

 • A tiszta környezet befolyásolhatja a munkatársai teljesítőképességét


  Ez a kijelentés nem csak a felnőttekre érvényes, hanem a gyerekekre is. Mindannyian hasonlóan működünk; egy szép, tiszta, kellemes illatú épületben, helyiségben sokkal komfortosabban érezzük magunkat, mint ahol szemetet látunk a földön vagy piszkos felületekkel találkozunk.

  Egy épület, egy intézmény tisztasága erősen tükrözi a cégtulajdonos filozófiáját. Ha belépünk egy helyre, egyből meg tudjuk állapítani, hogy megfelelően törődnek-e az épülettel. Hiszen amikor betérünk egy hivatalos intézménybe, vagy magánklinikára, egyből kialakul bennünk az első benyomás.

  Nem biztos, hogy az embereknek azonnal fel fog feltűnni, hogy milyen nagy tisztaság van - hiszen tudat alatt ezt elvárjuk a hivatalos és magán intézményekben- viszont, ha nem lenne szép, tiszta környezet, azt azonnal észrevesszük és szájról szájra hagyomány útján gyorsan el is terjesztjük. Akarva, akaratlanul.

  De ami mindennél fontosabb az az alkalmazottak és az ügyfelek egészsége.  Ez főleg érvényes az egészségügyi intézményekre és orvosi rendelőkre, ahol rengeteg beteg ember fordul meg. Ezeken a helyeken kifejezetten fontos a rendszeres és alapos takarítás, fertőtlenítés. Így elkerülhető az a probléma, hogy egy-egy alkalmazott betegség miatt kiesik pár napra, vagy akár egy hétre is a munkaköréből.

  Nincs ez másképp a plázáknál és piaci csarnokoknál sem. Hiszen ezeken a helyeken tényleg rengeteg és mindenféle ember megfordul. Gyerekek, felnőttek, egészségesek és betegek, ápoltak és kevésbé ápoltak. Ezeken a helyeken is elengedhetetlen a rendszeres takarítás és fertőtlenítés az egészségünk érdekében.

  Milyen intézmények és épületek takarítását vállaljuk?
  • kormányhivatalok
  • klinikák, magánkórházak
  • iskolák, óvodák
  • plázák
  • piaci csarnokok
  • stadionok


 • PROFESSZIONÁLIS SZAKÉRTELEM

  Az évek alatt szerzett tapasztalatainknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy mely vegyszerek hatásosak, környezetbarátok és ápoló hatásúak is egyben, így a dolgozók egészsége és az Ön értékei is a legnagyobb biztonságban lehetnek.


  A BIZALOM

  Tudjuk, hogy az irodatakarítás mekkora felelősséggel jár, hiszen kifejezetten bizalmi feladat, mivel senki nem tartózkodik az irodában a takarítás ideje alatt. Pontosan emiatt kizárólag kitűnően képzett és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező munkatársakkal dolgozunk, hiszen mi hosszútávra tervezünk.
Területi igazgató

Az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számomra! Folyamatos ellenőrzésekkel és a folymatok optimalizálásával a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtása iránt köteleződtem el.

KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS INGYENES FELMÉRÉST!
AJÁNLATKÉRÉS